Leatt Kolenske opornice L/XL

Leatt je poiskal svojo rešitev za preprečevanje kolenskih poškodb, tu je nova kolenska opornica C-Frame. Opornica ima naslednje odlike kot so: boljše udobje, nižji profil same opornice, zmanjšanje sile na stegnenico, eliminiranje rotacije kolena, boljša zaščita čez koleno, koleno je lahko bližje kolesu/motorju in omogoča bolj naravno gibanje samega kolena.
Šifra:
5014101002
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
582,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Leatt je poiskal svojo rešitev za preprečevanje kolenskih poškodb, tu je nova kolenska opornica C-Frame. Opornica ima naslednje odlike kot so: boljše udobje, nižji profil same opornice, zmanjšanje sile na stegnenico, eliminiranje rotacije kolena, boljša zaščita čez koleno, koleno je lahko bližje kolesu/motorju in omogoča bolj naravno gibanje samega kolena. Opornica ima glavne tri točke proti sili in sicer na stegnu, notranjem predelu kolena in na notranji strani stegnenice.

 

Posebnost opornice je tudi Leatt InteliLink, ki ima dvojno točko, katera omogoča bolj naravno gibanje samega kolena. Poleg tega se tudi nastavi kot v pokrčeni fazi in v stegnjeni fazi kolena in tako preprečimo, da je koleno preveč stegnjeno ali pokrčeno. S tem bomo preprečili poškodbe križnih vezi v kolenu in poškodbe meniskusa.


- 3 glavne točke proti sili
- Močna enostranska konstrukcija opornice
- Material na C-arm: die-cast 383 Aluminij
- Nastavitev koliko se koleno iztegne in pokrči
- X-traki za boljši oprijem kolena
- Enostavnejša za čiščenje
- 3 dimenzionalna oblika za oprijem kolena
- CE certifikat proti udarcem: CE 1621-1